EYUP SABRI TUNCER, DETERGENT DE BUCATARIE CU LAMAIE SI OTET1 LT

In stoc

Pret

16,90 Lei
Descriere produs

Cu formula sa specială cu ulei natural de Lămâie și Oțet oferă o igienă profundă pe toate suprafețele de curățat din bucătărie, lăsând în urmă parfumul proaspăt și revigorant de Lămâie.

Datorită Oțetului și ingredientelor active pe care le conține, curăță cu ușurință murdăria, calcarul și petele de pe suprafețele de curățat din bucătăriei, oferind strălucire și în același timp prospețime vreme îndelungată.

*A fost certificat cu V-LABEL eliberat de Asociatia Vegetariana Europeana, dovedind ca nu exista conținut animal în formula sa, cu rezultatele testelor efectuate în laboratoare acreditate internațional.

Doza de yuga

MOD DE UTILIZARE
Aplicați QUICK & CLEAN Soluția de curățat direct pe zonele în care există murdărie și pete în bucătăria dumneavoastră. Sticla cu duza specială face ca produsul să ajungă pe toate suprafațele sub formă de spumă.
Pentru utilizare, asigurați-vă că aveți duza pe poziția Deschis, iar după folosire, aduceți duza în poziția Închis. Pentru rezultate eficiente, pulverizați produsul și lăsați-l să acționeze câteva minute înainte de a șterge bine suprafața cu ajutorul unei cârpe/lavetă. De asemenea, înainte de utilizare, vă recomandăm să testați produsul pe o zonă mică, neexpusă.

PRECAUȚII
Citiți instrucțiunile de utilizare. A nu se utiliza pentru curățarea mâinilor, feței și a alimentelor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra departe de alimente.
H315 Provoacă iritarea pielii. H317 Poate provoca o reacție alergică a pielii. H411 ​​Toxic pentru mediul acvatic cu efecte de lungă durată.
P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P103 Citiți eticheta înainte de utilizare. P273 Evitați dispersarea în mediu. P302+P352 ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: Spălați cu multă apă și săpun. P333+P313 Dacă apare iritația sau erupția cutanată: Solicitați sfatul medicului. P501 Aruncați conținutul/recipientul în conformitate cu reglementările locale/regionale/naționale/internaționale.
EUH208 Conține (Metilcloroizotiazolinonă, Metilizotiazolinonă). Poate produce o reacție alergică.
EUH071 Coroziv pentru tractul respirator.

SKU 00068-6293247
EAN 8691685024539
Brand PRODUCATOR GENERIC
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
EYUP SABRI TUNCER, DETERGENT DE BUCATARIE CU LAMAIE SI OTET1 LT
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.