Pompa din silicon pentru lapte matern, Lansinoh

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

102,40 Lei
Descriere produs

Descriere produs:

Este ceva obișnuit ca, în timp ce pompezi lapte de la un sân, să curgă lapte și din celalalt sân. De aceea am creat recipientul colector pentru lapte matern Lansinoh®, pentru a colecta fiecare picătura de lapte matern și a-l putea stoca pentru alăptări viitoare. Prin designul ușor, portabil și simplu de utilizat, recipientul poate fi luat in geantă atunci când pleci de acasă.
Sistemul mâini libere îl prinde etanș de piept, creând un vid natural; acesta oferă un mod simplu de a colecta prețiosul lapte matern pentru cel mic.
Recipientul de colectare a laptelui matern este adecvat pentru toate dimensiunile de sân. Are o gură largă ai o tehnică ușoară de creare a vidului când îl prinzi la sân. Având ca element suplimentar de siguranță o bretea, îl poți purta în jurul gâtului. Astfel, dacă bebelușul lovește din întâmplare recipientul de colectare, laptele nu se va pierde.

Caracteristi:

  • ● Capacul poate fi folosit pentru a proteja conținutul de praf sau ca suport la bază. Alternativ, baza poate fi prinsă pe o suprafață netedă cu ajutorul ventuzei de pe spate, evitând orice pierderi accidentale de lapte.
  • ● Datorită modului natural în care corpul tău eliberează laptele matern, cantitatea de grăsime din lapte pe care o primește bebelușul se modifică treptat, pe măsura ce are loc alăptarea.
  • ● Îți sugerăm să amesteci laptele matern colectat cu ajutorul recipientului de colectare a laptelui matern Lansinoh® cu laptele matern extras.
  • ● Dacă îți este greu să pornești laptele, o idee ar fi să încerci terapia pentru sân Lansinoh Thera Pearl® 3-în-1 pentru a stimula pornirea și pentru a obține un flux mai rapid de curgere a laptelui.
  • ● Fără BPA si BPS
  • ● 100% silicon
  • ● Sigur pentru spălare la mașina de spălat vase
  • ● Ușor, portabil și destul de mic încât să îl poți transporta în geantă, pentru o utilizare discretă. Este ușor de folosit și curățat, confortabil, cu un șnur de gât practic, pentru o colectare în siguranță. O pompă de sân din silicon ușor de folosit, ce colectează excesul de lapte matern în atunci când alăptați copilul la celălalt sân.

 

Prezentare:
100 ml

SKU 00038-76488361
EAN 5060420233025
Brand LANSINOH
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Pompa din silicon pentru lapte matern, Lansinoh
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.