SOiL Ulei Esential Spearmint - Menta Creata 100% Organic ECOCERT 10ml

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 28,62 Lei 31,45 Lei
Descriere produs

Descriere:

Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure si nediluate.

Acest ulei natural, pur si organic este obtinut prin distilarea cu abur a florilor si frunzelor de Menta Creata. Acest ulei dulce, racoritor, este bogat in antioxidanti si foarte util in amestecurile de masaj sau in orice amestec in care va doriti o aroma mai discreta decat cea emanata de uleiul esential de Menta. Uleiul esential de Menta Creata este utilizat pentru tratarea mai multor afectiuni asociate cu stresul, cum ar fi durerile de cap si starea de epuizare. Este, de asemenea, utilizat pentru tulburari digestive cum ar fi senzatia de greata, vertij si flatulenta. Menta Creata este recunoscuta si pentru a ajuta la problemele respiratorii si la ameliorarea simptomelor cauzate de astm.

SOiL Ulei Esential Menta Creata (Mentha spicata) Pur Organic ECOCERT 10 ml este un produs 100% Certificat Organic si nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranti artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat.

SOiL Ulei Esential Menta Creata (Mentha spicata) Pur 100% Organic ECOCERT 10 ml | Uleiul Antistres

Beneficii:

Bogat in antioxidanti
Aroma dulce, racoritoare
Trateaza afectiuni asociate cu stresul
Amelioreaza tulburarile digestive
Ingrediente

Ulei esential organic de Menta Creata (Mentha spicata)

Mod de utilizare:

 

Combinatii sugerate: Busuioc, Cedru, Eucalipt, Lavanda, Lamaie, Lamaie verde, Grapefruit, Menta Peppermint, Rozmarin

Baie:

Adaugati 5 – 10 picaturi de ulei esential intr-o baie cu apa calda. Daca pielea este sensibila, amestecati mai intai uleiul esential intr-o lingurita de ulei tip baza. Inchideti usa, astfel incat vaporii sa nu scape. Mentineti-va corpul in apa pentru cel putin 10 minute si relaxati-va respirand adanc. Pentru un plus de hidratare, diluati uleiurile in 10 ml de ulei tip baza inainte de a adauga uleiul esential in baia calda.

Masaj:

Adaugati 5 – 6 picaturi de ulei esential in 10 ml de ulei tip baza. Se amesteca bine si se aplica liber pe piele masand usor.

Inhalatii:

Adaugati 4 – 5 picaturi de ulei esential intr-un vas cu apa fierbinte. Puneti un prosop deasupra capului, inchideti-va ochii si aplecati-va peste vas. Inhalati vaporii timp de cateva minute.

Arzatoare si difuzoare:

Umpleti vasul arzatorului / vaporizatorului cu apa si apoi adaugati 3 – 6 picaturi de ulei esential. Pentru arzatoare, aprindeti lumanarea si uleiul se va evapora pe masura ce apa se incalzeste. Nu lasati vasul sa se usuce.

Comprese:

Recomandat atunci cand zona este prea dureroasa pentru masaj. Inmuiati un prosop intr-o cantitate de 200 ml apa fierbinte in care ati adaugat 4 – 5 picaturi de ulei esential, apoi stoarceti-l. Acoperiti zona afectata cu aceasta compresa, apoi plasati o folie de plastic deasupra si acoperiti cu un prosop sau o patura uscata. Lasati compresa sa isi faca efectul timp de 2 – 4 ore.

Certificari

SOiL Ulei Esential Menta Creata (Mentha spicata) Pur Organic ECOCERT 10 ml este 100% certificat organic de catre ECOCERT.

Despre SOiL

SOiL s-a nascut dintr-o afacere de familie, intr-o ferma pentru cultivarea ecologica a plantelor pentru uleiuri esentiale in Zululand (Africa de Sud). Proprietarii fermei, familia McMurray, cultiva plante aromatice si medicinale si distileaza uleiuri esentiale inca din anul 2001. SOiL a fost prima companie din Africa de Sud care a reusit sa produca o gama completa de uleiuri esentiale 100% Certificate Organic. Ferma in care a luat nastere SOiL se numeste Groenkop (Dealul Verde) si este amplasata langa valea Emakhoseni sau „Valea Regilor Zulu”. Ferma este izolata de centrele industriale si ferita de poluare. Pentru confirmarea calitatii si respectarea standardelor internationale ale gradului terapeutic ale tuturor uleiurilor esentiale, SOiL foloseste gaz cromatografia, analiza chimica cu unul dintre cele mai inalte grade de sensibilitate.

Achizitionand SOiL participati activ la protejarea mediului inconjurator.

Mod de prezentare: 10 ml

Doza de yuga

Doza de yuga:

Acest ulei dulce, racoritor, este bogat in antioxidanti si foarte util in amestecurile de masaj sau in orice amestec in care va doriti o aroma mai discreta decat cea emanata de uleiul esential de Menta.

Indicatii si precautii: 

ATENTIE

Uleiurile esentiale SOiL contin ingredientele active ale plantelor in forma concentrata. Inainte de folosire este recomandat sa fie intotdeauna diluate intr-o baza (ex. apa, uleiuri tip baza / carrier oils).

A nu se administra intern fara avizul medicului sau specialistului. A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita in perioada sarcinii.

Precautii: Nu ar trebuie folosit in timpul sarcinii

SKU 00038-1034658
EAN 60025593
Livrat de YUGA
Brand SOiL
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
SOiL Ulei Esential Spearmint - Menta Creata 100% Organic ECOCERT 10ml
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.