Ulei de catina, 100% natural, presat la rece, 10ml, Oleya

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

16,99 Lei
Descriere produs

Uleiul de Catina este obtinut din arbustul de catina ce apartine familiei Elaeagnaceae si este originar din zonele de munte si coasta din Asia si Europa.

Denumirea sa botanica, se traduce prin copacul care face calul sa straluceasca, referindu-se la efectele benefice pe care le are asupra parului.

Catina este folosita ca remediu de mii de ani.

Tibetanii si grecii foloseau catina pentru tratarea unor probleme de sanatate, iar in Rusia, Mongolia, China era folosita pentru tratarea tusei, sistemului digestiv, circulatia.

Uleiul de catina este recunoscut pentru proprietatile sale exceptionale cicatrizante, antioxidante, avand o putere ridicata de vindecare a pielii, chiar si in cazul bolilor grave, precum cancerul. Bogat in carotenoizi, acizi grasi omega 3, omega 6 si Vitamina E, este un ulei ideal pentru protectia impotriva rezelor UV.

Compozitie: acid oleic, acid stearic, acid palmitic, acid linoleic, careteniode, fitosterol, vitamina E.

Proprietati Terapeutice: cicatrizant, anticelulitic, nutritiv, antirid, antibacterian, regenerator, vitaminizant, hidratant puternic, reparator, emolient, calmant, rezistent la oxidare.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Datorita continutului ridicat de coenzima Q10, uleiul de catina incetineste procesul de imbatranire celulara, regenereaza, hidrateaza si tonifica pielea persoanelor aflate la menopauza.

Indicatii si recomandari: Se recomanda pastrarea la loc umbrit, ferit de lumina, la temepratura camerei, preferabil de sub 25 de grade C.

SKU 00038-1012655
EAN 9789730264265
Livrat de YUGA
Brand Oleya
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei de catina, 100% natural, presat la rece, 10ml, Oleya
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.