Ulei esential de Anason stelat, Illicium Verum, 10 ml, Ancient Wisdom

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 14,08 Lei 17,60 Lei
Descriere produs

Uleiul esential de anason stelat are numeroase utilizari. Acesta poate fi adaugat in uleiurile de masaj pentru amelioarea durerilor musculare, articulare si reumatice. Totodata, produsul poate fi inclus in creme, sapunuri sau uleiuri de corp pentru a le parfuma. Fiind toxic pentru insecte si animale mici, uleiul poate fi utilizat pentru alungarea insectelor prind adugarea in compozitii cu efect repelent. 

Ingrediente produs: 100% Ulei esential natural Illicium Verum

Atentionari si precautii: Produsul nu se aplica direct pe piele, ci in combinatie cu diverse produse, precum creme, geluri, ulei de masaj sau uleiuri vegetale. Uleiul poate fi adaugat in apa de baie sau vaporizator pentru aromaterapie.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Produsul sustine imbunatatirea starii emotionale afectata de energii negative, anxietate, insomnie, oboseala, stres. 

Indicatii si recomandari:pentru parfumarea incaperilor, solutiilor de curatenie.Nu se aplica pur pe piele; se foloseste numai diluat intr-un ulei vegetal sau într-un produs cosmetic(1-3%). Nediluat, poate provoca iritații cutanate, mai ales pentru pielea sensibila

SKU 00038-1025014
EAN 5055796528974
Livrat de YUGA
Brand ANCIENT WISDOM
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei esential de Anason stelat, Illicium Verum, 10 ml, Ancient Wisdom
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.