Ulei Esential de Cimbru rosu, 100% pur 10 ml Oleya

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 13,50 Lei 27,00 Lei
Descriere produs

Timp de secole, Cimbrul a fost utilizat pentru proprietatile sale naturale remarcabile. Vechii egipteni au adaugat Cimbrul in procesul de imbalsamare. Un simbol al curajului de-a lungul veacurilor, cimbru a fost adaugat in apa de baie a ostasilor romani pentru a le spori puterea.

Uleiul de Cimbru are efecte extraordinare asupra pielii, antibiotic natural, antibacterian cu spectru larg, antiseptic, antifungic, antiinflamator, antioxidant.

Mod de preparare: distilare cu vapori de apa a frunzelor

Ingrediente: 100% natural, 100% pur, fara tratamente chimice, Ulei de Cimbru esential de calitate superioara.

Atentionari si precautii: a nu se folosi in sarcina, hipertensiune, copiii mici

Mod de prezentare: recipient din sticla bruna 10 ml

Proprietati terapeutice: antibiotic natural, hipertensiv, expectorant, cicatrizant, anticoagulant, diuretic, insecticid, stimulant, tonic, antireumatic, antispastic, stimulent circulator, afrodisiac, revigorant, antinevralgic, antiparazitar, imunostimulent, antidepresiv, mareste vointa si deschiderea afectiva.

Se asociaza cu uleiul esential de Bergamota, Ulei de Rozmarin, Ulei de Grapefruit, Ulei de Pin, Ulei de Lamaie, Ulei de Lavanda.

Doza de yuga

Doza de yuga: „Thymus” vine din cuvantul grecesc „thumon” si era planta folosita de greci in timpul ceremoniilor religioase. In timpul epidemiei de ciuma din secolul XV-XVII din Europa, cimbrul a fost folosit ca germicid.

Indicatii si recomandari: Atunci cand ai nevoie de un aliat de nadejde in lupta ta cu bacteriile, virusii, ciupercile sau parazitii, Uleiul de Cimbru este alegerea ideala. Ingredient de baza in trusa ta de prim-ajutor, alaturi de Uleiul de Arbore de Ceai si Uleiul de Oregano, este eficient pentru tratarea infectiilor cutanate, micozelor sau acneei. Bogat in active puternic antiinfectioase, impiedica dezvoltarea bacteriilor, virusilor si ciupercilor, inclusiv a bacteriiloe deja rezistente la antibiotice.

SKU 00038-1012682
EAN 9789730264630
Livrat de YUGA
Brand Oleya
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei Esential de Cimbru rosu, 100% pur 10 ml Oleya
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.