Ulei Esential de Citronella, 100% pur, 10ml, Oleya

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

25,99 Lei
Descriere produs

Inca din vechi timpuri era folosita pentru a tine la distanta tantarii, in Egipt si India. Citronela era foarte importanta pentru localnici, deoarece majoritatea traiau langa lacuri si rauri iar insectele transmiteau boli grave. Uleiul esential de citronella contine 3 ingrediente pricipale si anume – citronelol, citronelal si geraniol,

Mod de preparare: distilare cu vapori de apa a frunzelor

100% natural, 100% pur, fara tratamente chimice, Ulei esential de Citronella de calitate superioara.

Ingrediente: citronellol, citronelal, geraniol, limonene.

Depozitare: loc ferit de lumina, uscat, de preferat intre 5 – 25 de grade C, in flacon de sticla bruna

Mod de prezentare: recipient din sticla bruna 10 ml

Proprietati terapeutice: antibacterian, antifungic, antiinflamator, antiseptic, febrifug, repelant al insectelor, imunostimulator, antidepresiv, antifebril, tonic nervos, dezodorizant, reduce transpiratia excesiva, emollient, cicatrizant, regenerator, stimulant digestiv.

Atentionari si precautii: copii sub 4 ani, hipersesibilitatea pielii, hipertensiune, epilepsie, a nu se ultiliza in perioada sarcinii- mai ales in primele 3 luni, evitati contactul direct cu ochii si cu mucoasele membranare

Se asociaza cu – uleiul esential de Scortisoara Oleya, Ulei de Cedru Oleya, Ulei de Geraniu, Ulei de Ghimbir, Ulei de Eucalipt, Ulei de Lamaie, Ulei de Lemongras, Ulei de Portocala dulce, Ulei de Palmarosa, Ulei de Rozmarin, Ulei de Vetiver, Ulei de Ylang-ylang.



Doza de yuga

Doza de yuga: Planta de citronella are o inaltime de 6m, au un aspect dinstinctiv, datorita frunzelor sale verzi, lungi si ascultite, cu tulpini de culoare roz. Creste in special in Asia si are o aroma placuta, bogata, aduce a lamaita.

Indicatii si recomandari: Celebru pentru capacitatea sa de a tine la distanta insectele, Uleiul esential de Citronella te intampina cu o aroma supe-fresh, proaspata. Faima sa se datoreaza si capacitatii sale de a combate transpiratia si mirosurile neplacute. Inglobat in retetele cosmetice, regleaza secretia de sebum, ofera un aspect mat tenului si inchide porii. Ingredient ideal pentru formularea sapunurilor, lumanarilor si produselor cosmetice hand-made.

SKU 00038-1012683
EAN 9789730264647
Livrat de YUGA
Brand Oleya
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei Esential de Citronella, 100% pur, 10ml, Oleya
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.