Ulei esential de Geranium, 100% pur 5 ml Oleya

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

29,99 Lei
Descriere produs

Familia Geraniacea, din care face parte Muscata, este bogata in soiuri, numarand nu mai putin de 700, dar din care, doar 10 se pot utiliza in extragerea de ulei esential. Muscata este un arbust peren, cu inaltime aproximativa de 1 metru, cu frunze de forma ascutita, cu zimti, ce ascund flori de culoare alba – roz. Metoda de extractie este cea cu abur, iar in acest proces sunt folosite frunzele si tulpinile. Culoarea uleiului esential este incolora, cu tenta de verde.

Egiptenii foloseau uleiul esential de Geranium pentru infrumusetarea pielii si a parului, la femei.

Aroma de Geranium este una dulce florala, este recomandat pentru ingrijirea, hidratarea si tratarea pielii mature. Deasemenea, este perfect pentru calmarea nervilor, alunga momentele de stres si anxietate.

Ingrediente: 100% natural, 100% pur, fara tratamente chimice, nediluat, Ulei esential de Geraniu de calitate superioara.

 

Atentionari si precautii: depozitare intr-un loc ferit de lumina, uscat, la temperaturi mai mici de 25 de grade C.

Mod de prezentare: recipient din sticla brun 5 ml

Proprietati terapeutice: parfumant, tonic, antiinflamator, antiseptic, cicatrizant, vermifug, deodorant, diuretic, antibacaterian, stimulant, relaxant, antiinfectios.

Se imbina cu: Ulei esential de Busuioc, Ulei esential de Cedru, Ulei esential de Salvie, Ulei esential de Grapefruit, Ulei esential de Lavanda, Ulei esential de Rozmarin.

Doza de yuga

Doza de yuga: Uleiul Esential de Geraniu este extras din planta de Muscata, ce are ca denumirea botanica Pelargonium graveolens. Zonele in care aceasta planta a fost utilizata, inca din antichitate sunt: Maroc, Egipt si Madagascar, ca apoi sa fie intalnita si in tari din Europa de Sud, precum Italia, Spania sau Franta. 

Indicatii si recomandari: Aroma sa unica este adesea folosita pentru a incuraja seninatatea si starile emotionale echilibrate. Utilizat in preparatele tale cosmetice, va ingriji tenul acneeic, imbatranit, matur, fara vitalitate si fermitate. Este apreciat pentru capacitatea sa de a trata diverse afectiuni cutanate, precum eczeme, psoriazis, cuperoza , acnee infectata si micoze. 

SKU 00038-1012686
EAN 9789730264715
Livrat de YUGA
Brand Oleya
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei esential de Geranium, 100% pur 5 ml Oleya
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.