Ulei esential de Litsea Cubeba, 100% pur, 10ml, Oleya

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

24,50 Lei
Descriere produs

Ulei esential de Litsea Cubeba: este obtinut din fructele unui arbore de talie mica, denumit Litsea Cubeba, ce face parte din familia Lauraceae.

Inaltimea la care creste acest arbore este de 5-8 metri, are un trunchi mic, de pana in 20 de cm diametru si prezinta flori de culoare alba sau galben inchis. Datorita asemanarii cu boabele de piper, acesta mai este numit si piper chinezesc.

Originea sa este legata de China, unde creste in mod natural, dar este cultivat si in tari precum Sumatra, Japonia, Taiwan.

Fructele sunt mici, pana in 6 mm diametru, aromate, de culoare verde, apoi rosie, iar apoi maro, cand fructul ajunge la maturitate. Acestea sunt principala sursa de extragere a uleiului esential de Cubeba.

Mod de preparare: distilarea cu abur

Ingrediente: 100% natural, 100% pur, fara tratamente chimice, nediluat, Ulei esential de Listsea Cubeba de calitate superioara

Mod de prezentare: sticla bruna 10 ml

 

Proprietati Terapeutice: tonic, antiinflamator, antiinfectios, calmant, antidepresiv, parfumant, antibacterian

Doza de yuga

Doza de yuga: Cu o aroma fresh, clara, incurajatoare, uleiul esential de Cubeba este cunoscut ca “uleiul linistii”, promovand relaxarea fizica si calmul mental.

Indicatii si recomandari: Cu o actiune mai delicata in comparatie cu alte uleiuri esentiale, este recomandat pentru problemele cu acneea, tenul gras, infectiile sau micozele cutanate. Detine proprietati antivirale deosebite, fiind eficient in combaterea infectiilor comune, precum raceala si gripa.

SKU 00038-1012693
EAN 9789730264869
Livrat de YUGA
Brand Oleya
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei esential de Litsea Cubeba, 100% pur, 10ml, Oleya
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.