Ulei Esential de Oregano, 100% pur 10 ml Oleya

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

31,35 Lei
Descriere produs

Oregano este o planta aromatica perena, ce creste pana la 90 cm inaltime, cu frunze de culoare verde inchis, ovale. Oregano este folosit din timpuri stravechi in bucataria mediteraneeana, ulterior fiind introdus in produsele cosmetice sau farmaceutice. Grecii au fost primii care au folosit aceasta planta pentru vindecarea ranilor. In Evul mediu oregano mai era folosit pentru imbunatatirea digestiei si a raului de mare.

In zilele noastre, cercetatorii au comparat actiunea uleiului esential de oregano cu actiunea antibioticelor iar rezultatul a fost surprinzator: uleiul esential de oregano inhiba dezoltarea bacteriilor si imbiedica chiar si dezvoltarea Stafilococului auriu, in special, in cazul acneei.

In Antichitate oregano era folosit de medicii naturisti pentru tratarea problemelor digestive si pentru a preveni raul de mare.

Cantitatea mare de carvacol din compozitia uleiului de Oregano aduce cu sine proprietatile unice ale acestui ulei esential: antibacterian, antimicrobian, antibiotic natural, antifungic.

Linalool-ul din compozitia sa alunga momentele agitate, de anxietate, iar thymolulul aduce cu sine proprietatile antiseptice ce promoveaza vindecarea rapida a tesutului.

Mod de preparare: distilare cu vapori de apa a intregii plante

Ingrediente: 100% natural, 100% pur, fara tratamente chimice, Ulei esential de Oregano de calitate superioara.

 

Ingrediente active: carvacrol, thymol, cymene, caryophyllene, pinene, bisabolene, linalool, borneol, geranyl acetate, linalyl acetate, terpinene, rosmarynic acidn naringin

Mod de prezentare: recipient din sticla bruna 10 ml

Atentionari si precautii: – a nu se utiliza in sarcina si alaptare, nu este recomandat folosirea la copii mai mici de 6 ani, hipertensiune, ulcer gastro-duodenal, interfereaza cu medicatia hipoglicemianta

Se asociaza cu uleiul de Arborele de ceai, Ulei de Eucalipt, Ulei de Musetel, Ulei de Menta, Ulei de Rozmarin, Ulei de Lavanda, Ulei de Bergamota

Doza de yuga

Doza de yuga: Uleiul esential de Oregano este unul dintre cele mai versatile si puternice uleiuri esentiale, ce nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de remedii naturale.

Indicatii si recomandari: Inzestrat cu proprietati antiseptice, antimicrobiene si antibacteriene extraordinare, este aliatul perfect in lupta cu acneea, negii, psoriazisul, durerile de cap, micozele, infectiile, parazitii, sinuzitele, astmul si durerile reumatice. Incorporat in sampon, este ideal pentru matreata, mancarimi sau parul cu tendinta de cadere.

SKU 00038-1012696
EAN 9789730264920
Livrat de YUGA
Brand Oleya
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei Esential de Oregano, 100% pur 10 ml Oleya
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.