Ulei esential de Smirna, 100% pur 5 ml Oleya

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

39,99 Lei
Descriere produs

Smirna a fost unul din cadourile pe care cei 3 magi le-au oferit Mantuitorului, alaturi de tamaie si aur. In Biblie smirna este pomenita de nu mai putin de 152 de ori. Nu lipsea din templele antice, unde era folosita pentru parfumare si echilibrarea energiilor.

Uleiul esential de smirna este obtinut din rasina unui arbore denumit Styrax Tonkinensis, ce este intalnit cu precadere in Somalia si Yemen. Rasina se obtine printr-un proceu unic, incalzirea trunchiului arborelui.

Este folosita pe scara larga in cosmetica si parfumerie datorita proprietatilor sale antiinflamatoare, antiseptice sau expectorante.

In aromaterapie este iubita datorita puterii sale de a incuraja meditatia, eliberarea spirituala, echilibru launtric si linistea mentala. Se recomana adaugarea uleiului in creme sau uleiuri de masaj, insa nu este recomadat sa se foloseasca in vaporizatoare/ difuzoare (vascozitate medie)

Mod de preparare: extractie distilare aburi

Ingrediente: 100% natural, 100% pur, fara tratamente chimice, nediluat, Ulei esential de Smirna de calitate superioara.

 

Atentionari si precautii: loc ferit de lumina, uscat, la temperaturi mai mici de 25 de grade C.

A nu se confunda cu Uleiul Esential de Tamaie, fiind doua uleiuri diferite, extrase din arbori diferiti, cu proprietati diferite.

Mod de prezentare: sticla bruna 5 ml

Proprietati terapeutice: antibacterian, antifungic, carminativ, calmant, antirid, cicatrizant, hidratant, antiseptic, diuretic, antiinflamator, stimualant, antiinfectios.

Se combina bine cu: Uleiul esential de Cardamon, Ulei esential de Musetel Roman, Ulei esential de Tamaie, Ulei esential de Geraniu, Ulei esential de Ghimbir, Ulei esential de Lamaie, Ulei esential de Cubeba.

Doza de yuga

Doza de yuga: Smirna a fost unul din cadourile pe care cei 3 magi le-au oferit Mantuitorului, alaturi de tamaie si aur. In Biblie smirna este pomenita de nu mai putin de 152 de ori. Nu lipsea din templele antice, unde era folosita pentru parfumare si echilibrarea energiilor.

Indicatii si recomandari: Venerat de secole, uleiul de Smirna te va surprinde cu un parfum suav, linistitor, reconfortant si relaxant, reprezentand alegerea perfecta pentru perioadele stresante sau incarcate. Este apreciat in intreaga lume pentru proprietatila sale puternic cicatrizante, antiinflamatorii si anti-imbatranire.

SKU 00038-1012701
EAN 9789730265019
Livrat de YUGA
Brand Oleya
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei esential de Smirna, 100% pur 5 ml Oleya
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.