Ulei Esential Ienupar, 100% pur, 10ml, Oleya

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

30,80 Lei
Descriere produs

Inspirati momente de relaxare, pozitive alaturi de aroma inconfundabila a uleiului esential de Ienupar. Proprietatile sale terapeuticeiîl recomanda in tratarea acneei si cicatricilor, descurajeazăa caderea parului, ideal pentru artrita sau crampe. In aromaterapie, incurajeaza somnul adanc, alunga starile de frica la copii și adulti, indeparteaza oboseala si anxietatea.

Ingrediente produs:100% natural, 100% pur, fara tratamente chimice, ulei esential de ienupar , esențial de calitate superioara.

Atentionari si precautii: a nu se ingera, a nu se utiliza de catre femeile însărcinate, a nu se folosi la copii mai mici de 6 ani, atentie sporita daca se aplica in asocieri pe un ten sensibil, a nu se folosi de catre persoanele care administreaza medicamente din grupul anticoagulantelor,a nu se lasa la indemana copiilor si a se evita contactul cu ochii.

 

Doza de yuga

Doza de yuga:

Un ulei purificator prin excelenta, recunoscut pentru efectul sau benefic asupra sistemului imunitar, este recomandat in cazul tenului acneic, ideal in cazul infectiilor respiratorii, durerilor musculare, tonic general, recomandat pentru masajul limfatic. Difuzat in incapere, ajuta la instalarea somnului, incurajeaza relaxarea si calmul emotional, fiind eficient chiar si in cazul dependentelor, viciilor.

Indicatii si recomandari:

In masajul pentru dureri musculare/ articulare se poate asocia cu uleiul de seminte de struguri si uleiul de piper negru.In cazul durerilor digestive sau problemelor de acest fel se recomanda masajul abdominal asociat cu ulei de cocos, ulei de busuioc.

SKU 00038-1012703
EAN 9789730265071
Livrat de YUGA
Brand Oleya
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei Esential Ienupar, 100% pur, 10ml, Oleya
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.