Ulei esential lemongrass Selection D'Or Premium, 5ml, Solaris

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

15,49 Lei
Descriere produs

Produsul se remarca prin calitatea premium, asigurata printr-o metoda de extractie avansata. Mirosul sau este pur si reflecta mireasma de lemongrass. Istoric Lemongrassul are un palc de tulpini care se transforma in frunze ce arata ca niste lamele si are un panicul ramificat de flori.
Uleiul esential de lemongrass este folosit in aromoterapie pentru a atenua durerile de muschi, disconfortul digestiv sau drept tonic cerebral. Are si proprietati antidepresive, revitalizante, antiseptice. Inhalat, ajuta la scaderea febrei.

Antentionari si precautii: Se recomanda 3-5 picaturi in amestec cu 30 ml apa, in lampa de aromoterapie, pentru odorizarea mediului ambiant, avand efect placut si relaxant. Pentru masaj se folosesc 3-5 picaturi in 50 ml ulei baza pentru masaj. Contraindicatii Pentru consum intern, consultati un medic specializat in homeopatie.

Doza de yuga

Doza de yuga: Uleiul esential Selection d’Or Lemongrass Solaris este produs cu maiestrie din planta Cymbopogon Flexuosus, prin distilare cu vapori de apa. Uleiul esential de Lemongrass are un parfum proaspat, usor citric. Stimuleaza si echilibreaza. Contribuie la imbunatatirea claritatii mentale. Are efecte benefice asupra pielii, o reimprospateaza si o intinereste. Sustine sanatatea sistemului circulator. Calitate superioara.

Indicatii si recomandari: Aplicare locala: Aplica 2-4 picaturi direct pe zona dorita. Diluarea nu este necesara, cu exceptia celor care au pielea foarte sensibila. Foloseste de cate ori este nevoie.
Cateva picaturi adaugate in sampon revitalizeaza firul de par si calmeaza iritatiile scalpului.
Pentru inhalatii: Se adauga 1-3 picaturi la 100 ml apa fierbinte;

SKU 00038-1007563
EAN 5941828015126
Livrat de YUGA
Brand Solaris Plant
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei esential lemongrass Selection D'Or Premium, 5ml, Solaris
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.