Ulei Esential Patchouli, 100% pur, 5ml, Oleya

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

29,99 Lei
Descriere produs

Din planta parfumata de patchouli se obtine un ulei faimos, despre aroma caruia se crede că renaste atractia si leaga vraji de dragoste. Aromaterapeutii utilizeaza acest ulei ca remediu pentru acnee, iritatii, riduri, psoriazis, matreata sau piele crapata. Difuzat in incapere, creeaza o atmosfera senzuala si incurajeaza atractia in cuplu.

Ingrediente produs: 100% natural, 100% pur, fara tratamente chimice, ulei esential de patcholi, esential de calitate superioara.

Atentionari si precautii: a nu se ingera, anu se utiliza de catre femeile insarcinate, a nu se folosi la copii mai mici de 6 ani, atentie sporita daca se aplica in asocieri pe un ten sensibil, a nu se folosi de catre persoanele care administreaza medicamente din grupul anticoagulantelor.

 

Doza de yuga

Doza de yuga:

Utilizat in anii 60 ca parfum intitulat de multi ca parfumul hippy, patchouli era folosit cu precadere pentru efectul sau de a masca mirosurile neplacute de piele de oaie si cel de marijuana. Detine un puternic efect afrodisiac datorita notelor sale orientale, erotice, senzuale. Considerat uleiul bunastarii și banului, se crede că atunci cand este pastrat in portofel, aduce norocul castigului.

Indicatii si recomandari: 

In vaporizator, cateva picaturi va alunga starea de tristete si va aduce cu sine relaxarea.Pentru prevenirea infectiilor cutanate se recomanda asocierea cu ulei de cuisoare, ulei de oregano si ulei de cocos.

SKU 00038-1012704
EAN 9789730265088
Livrat de YUGA
Brand Oleya
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei Esential Patchouli, 100% pur, 5ml, Oleya
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.