ULEI ESENTIAL SALVIE 10ml SOLARIS

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 12,82 Lei 13,49 Lei
Descriere produs

Uleiul esential de Salvie este o comoara la casa omului. Este atat un purificator cat si un calmant. Acest ulei esential purifica spatiul de energiile negative sau stagnante. Aplicat pe piele, impreuna cu crema de zi, o calmeaza si o intinereste. In combinatie cu uleiul esential de musetel aduce pace si liniste sufleteasca. Utilizat cu succes si pentru ingrijirea parului si a scalpului.

Mod de administrare:

Intern: 2-4 picaturi de ulei diluat in miere de 2-3 ori/zi.

Extern: bai 10 picaturi/cada dizolvate intr-un solvent (gel de dus, sapun lichid, spuma de baie), masaj 2-3 picaturi incorporate in ulei de masaj, aromoterapie 3-5 picaturi in 50 ml apa, inhalatii cu 8 picaturi la 100 ml apa fierbinte.

Ingrediente: Ulei esential obtinut prin distilare cu vapori de apa din planta Salvia Officinalis.

Atentionari si precautii: A se pastra conform indicatiilor de pe etucheta. A se solicita sfatul si recomandarea medicului sau farmacistului.

Doza de yuga

Doza de yuga: Stiai ca numele „Salvia” vine din cuvantul latin „salvare” - adica a vindeca? Egiptenii si grecii o foloseau pentru fertilitate dar si pentru curatarea ranilor sau tratamentul racelilor sau a dereglarilor menstruale.

Indicatii si recomandari: Uleiul esential de salvie stimuleaza si tonifica sistemul nervos, inlatura insomnia, slabiciunea si starile depresive, ajuta memoria. Eficient pentru afectiuni respiratorii, calmare. Inlatura tensiunea nervoasa, diminueaza cefaleea.

SKU 00038-1007119
EAN 5941828002362
Livrat de YUGA
Brand Solaris Plant
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
ULEI ESENTIAL SALVIE 10ml SOLARIS
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.