Ulei esential salvie, 10ml ,SONNENTOR

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 37,50 Lei 39,98 Lei
Descriere produs

Ingrediente : 100% salvie. Distilare cu aburi din planta.
Ulei esential natural 100% pur, obtinut din Agricultura Ecologica. certificata si controlata. BIO - ECOLOGIC conform standardului Non-Alimentar al Austria Bio Garantie.


Mod de utilizare: Pentru uz in incaperi.

Valabilitate: 5 ani. Folositi in termen de 2 ani de la prima deschidere.

Atentionari si precautii: ATENTIE: Lichid si vapori inflamabili. Poate provoca o reactie alergica cutanata. Poate fi fatala daca este inghitita si intra in caile respiratorii. Foarte toxic pentru organismele acvatice cu efecte pe termen lung. A se tine departe de caldura ,scantei , flacara deschisa , suprafete fierbinti. Nu fumati! IN CAZUL INGHITIRII: Apelati la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau la un medic. Nu provocati varsaturi! A nu se lasa la indemana copiilor! Pastrati recipientul intr-un loc bine ventilat.

Doza de yuga

Doza de yuga: Viata de zi cu zi poate fi incarcata si haotica. Pentru a ajuta organismul sa se relaxeze si sa ii conferim o stare de bine, recomandam utilizarea uleiurilor esentiale ca aromaterapie. Considerata sacra in Antichitate, cand se organizau adevarate ritualuri pentru culegerea ei, salvia este un excelent medicament, nu doar un condiment nelipsit din bucatarie. Un vechi proverb chinezesc spune ca „cine are salvie in casa nu lasa batranetea sa se apropie“.

Indicatii si recomandari: Utilizarea uleiului esential de salvie de la Sonnentor poate contribui la imbunatatirea memoriei si a capacitatii de concentrare. Uleiul de Salvie este cunoscut deasemenea pentru beneficiile asupra pielii , precum si pentru proprietatile sale calmante.

 

SKU 00038-1007467
EAN 9004145150478
Livrat de YUGA
Brand SONNENTOR
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei esential salvie, 10ml ,SONNENTOR
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.