ULEI ESENTIAL TAMAIE 10ml SOLARIS

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 13,49 Lei 14,99 Lei
Descriere produs

Uleiul esential de tamaie are proprietati dezinfectante, stimulative, antiinflamatoare, sedative, calmante, antidepresive. Uleiul esential de tamaie este calmant pentru sistemul nervos, limpezeste mintea, incetineste ritmul respirator si totodata provoaca o respiratie mai profunda, fiind excelent pentru meditatie.

Mod de administrare:

Intern: 2-4 picaturi de ulei diluat in miere de 2-3 ori/zi.

Extern: bai 10 picaturi/cada dizolvate intr-un solvent (gel de dus, sapun lichid, spuma de baie), masaj 2-3 picaturi incorporate in ulei de masaj, aromoterapie 3-5 picaturi in 50 ml apa, inhalatii cu 8 picaturi la 100 ml apa fierbinte.

Ingrediente: Ulei esential obtinut prin distilarea cu vapori de apa a rasinei solidificate din arbustul Boswellia Species.

Atentionari si precautii: A se pastra si comnsuma conform indicatiilor de pe eticheta. A se solicita sfatul si recomandarea medicului sau farmacistului.

Doza de yuga

Doza de yuga: Uleiul esential de Tamaie este unul dintre cele mai pretioase uleiuri. Mixat cu alte uleiuri esentiale, are proprietatea de a le amplifica.

Indicatii si recomandari: Extrem de benefic pentru imbunatatirea starii mentale si emotionale. Aplicat in cosmetica, ajuta la imbunatatirea structurii epidermei, atenueaza imperfectiunile. Utilizat in aromaterapie, curata si purifica spatiul in care va aflati. Utilizat frecvent in timpul meditatiei si a rugaciunii.

SKU 00038-1006855
EAN 5941828003505
Livrat de YUGA
Brand Solaris Plant
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
ULEI ESENTIAL TAMAIE 10ml SOLARIS
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.