Ulei esential Ylang Ylang, Selection d'Or Premium, 5ml, Solaris

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

15,95 Lei
Descriere produs

Uleiul esential de Ylang Ylang predispune la relaxare, avand efect calmant.Mirosul sau floral parfumeaza incaperea si contribuie la ameliorarea simptomelor anxietatii si depresiei, ajuta la detensionare.

Mod de utilizare: Se recomanda 3-5 picaturi in amestec cu 30 ml apa, in lampa de aromaterapie, pentru odorizarea mediului ambiant, avand efect placut si relaxant.
Pentru masaj se folosesc 3-5 picaturi in 50 ml ulei baza pentru masaj.
Pentru inhalatii: Se adauga 1-3 picaturi la 100 ml apa fierbinte.

Ingrediente: Uleiul esential Selection d’Or Ylang Ylang Solaris este produs cu maiestrie din planta Cananga Odorata, prin distilare cu vapori de apa. Produsul se remarca prin calitatea superioara, asigurata printr-o metoda de extractie avansata. Mirosul sau este pur si reflecta mireasma de ylang ylang.

Atentionari si precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. A se pastra la loc uscat si racoros. A se folosi de preferinat inainte de : vezi pe ambalaj.

Contraindicatii: Pentru consum intern, consultati un medic specializat in homeopatie.

Doza de yuga

Doza de yuga: Ylang Ylangul este un arbore originar din India, Java si Filipine, dar care s-a extins in multe tari din zona intertropicala, in special in America Centrala sau in nordul Americii de Sud.

Indicatii si recomandari: Uleiul esential de Ylang Ylang este utilizat pentru reducerea starilor tensionate si a stresului. Stimuleaza gandirea pozitiva si starea de buna dispozitie. Este folosit pe scara larga in realizarea cosmeticelor, parfumurilor, si in aromaterapie. Hraneste si protejeaza epiderma si scalpul. Utilizat in special in produsele de lux. Calitate superioara.

 

 

SKU 00038-1007000
EAN 5941828015034
Livrat de YUGA
Brand Solaris Plant
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei esential Ylang Ylang, Selection d'Or Premium, 5ml, Solaris
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.