Ulei nuci, 250ml, Solaris Plant

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

44,49 Lei
Descriere produs

Actiunea principala este aceea de diminuare a riscului aparitiei afectiunilor cardiace. Continutul ridicat de acizi grasi nesaturati Omega 3 si Omega 6 din uleiul de nuca presat la rece ajuta la reglarea functiilor organismului, cum ar fi cele cardio-vasculare, imunitare si ale sistemului nervos.
Este bogat in antioxidanti care ajuta la reducerea efectelor radicalilor liberi si previn deteriorarea celulelor, incetinind procesul imbatranirii. Antioxidantii prezenti in uleiul de nuca au un rol important in eliminarea toxinelor si a diverselor substante nocive din organism.

Mod de consum:

Utilizarea uleiului de nuci in preparatele culinare: uleiul de nuci este delicios adaugat la:

1. paste, (alaturi de putina branza moale, cum ar fi gorgonzola, branza de capra), pastai de fasole verde proaspata, spanac, preparate cu ciuperci.

2. in diferite retete de prajituri crude - Raw vegan, conferind o aroma delicata de nuci

3. branza de capra poate fi marinata in ulei de nuci alaturi de cimbru, usturoi si alte condimente

4. dressing pentru cartofi sau salate.

Mingiute savuroase cu merisor si caju. Ingrediente: 150 grame de caju Solaris; 150 grame de merisor Solaris; 100 grame de stafide Solaris; 2 linguri de faina de roscove Solaris; 3 lingurite de ulei de nuca presat la rece Solaris; scortisoara pudra Solaris; fulgi de cocos Solaris.

Ingrediente:

Uleiul de nuca are un continut foarte bogat de acizi grasi nesaturati Omega 3 si 6 (73-84%) si foarte putini acizi grasi saturati (palmitic si stearic).

De aceea este net superior uleiului de soia si uleiului de porumb care au un continut mult mai mare de acizi grasi saturati.

Atentionari si precautii:

Se pastreaza la rece si la intuneric, maximum un an, pentru ca rancezeste usor.

Doza de yuga

Doza de yuga: Din fructele sanatoase, prin uscare si presare la rece se obtine uleiul de nuca de calitate, care are culoarea topazului si un gust puternic de nuci.

Indicatii si recomandari: Continutul ridicat de acizi grasi nesaturati Omega 3 si Omega 6 din uleiul de nuca presat la rece ajuta la reglarea functiilor organismului, cum ar fi cele cardio-vasculare, imunitare si ale sistemului nervos. Este bogat in antioxidanti care ajuta la reducerea efectelor radicalilor liberi si previn deteriorarea celulelor, incetinind procesul imbatranirii. Antioxidantii prezenti in uleiul de nuca au un rol important in eliminarea toxinelor si a diverselor substante nocive din organism. Este recomandat in regimul persoanelor care sufera de hipercolesterolemie, anemie, reumatism sau artroze

 

SKU 00038-1006954
EAN 5941828009132
Livrat de YUGA
Brand Solaris Plant
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei nuci, 250ml, Solaris Plant
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.