NAN 3 Supreme, 800g, Nestle

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

78,29 Lei
Descriere produs

Laptele de continuare Nestle Nan 3 Supreme este destinat copiilor de varsta mica, de la 1 an. NESTLE Nan 3 Supreme este dezvoltat pe baza celor mai avansate cercetari Nestle asupra imunitatii, dezvoltarii cognitive si a metabolismului sugarului. Fiind cea mai recenta si inovatoare formula dezvoltata de expertii nostri, aceasta te ajuta sa-i oferi celui mic o baza solida pentru un viitor sanatos.

Ingrediente: Lactoza, proteine hidrolizate din zer, uleiuri vegetale (floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic, rapita cu continut scazut de acid erucic, floarea soarelui), minerale (fosfati de calciu, glicerofosfat de calciu, clorura de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, iodura de potasiu), ulei de peste, amestec 2′-fucozil-lactoza/difucozil-lactoza (2′-FL/DFL) (contine lactoza), vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), riboflavina (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), acid folic (folat), colecalciferol (vitamina D), cianocobalamina (vitamina B12)], lacto-N-tetraoza (LNT) (contine lactoza), sare de sodiu 3’-sialil-lactoza (3’-SL) (contine lactoza), sare de sodiu 6’-sialil-lactoza (6’-SL) (contine lactoza), culturi de Limosilactobacillus reuteri*. 
*Culturi de Limosilactobacillus reuteri DSM17938 sub licenta BioGaia AB.

 

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Laptele Nestle Nan 3 Supreme este dedicat copiilor cu varsta de peste 1 an. Fiind inclus in dieta zilnica, acesta asigura o crestere sanatoasa, dar si o dezvoltare armonioasa a imunitatii bebelusului.

Indicatii si recomandari: A se prepara o singura portie. Nu se recomanda pastrarea portiilor preparate pentru o perioada lunga de timp.

SKU 00038-4187999
EAN 7613036951449
Brand Nestle
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
NAN 3 Supreme, 800g, Nestle
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.